În curs de procesare...

Ambalaj cadou

la orice sticla de vin de colectie cumparata

 

Vizitati pagina

Promotii

pentru reducerile momentului

 

Informatii telefonice:
Luni - Duminica : 10.00 - 22.00
        0725.524.330
        0726.180.814

 email: office@casabacchus.ro

Vinuri vechi / Vinuri de colectie

Magazinul nostru comercializeaza in mod curent vinuri vechi pastrate in cramele Societatilor de Cercetare de la Pietroasele - Buzau si Minis - Arad.

Datorita varietatii foarte mari si conditiilor speciale necesare pastrarii in conditii foarte bune a acestor vinuri, in stocul curent al magazinului in Bucuresti avem un numar limitat al acestor vinuri.

Functie de sortiment si momentul comenzii, termenul de livrare pentru vinurile vechi pastrate in cramele de la Pietroasele si Minis este intre 3 si 7 zile; termenul exact va va fi comunicat de un reprezentant al magazinului imediat dupa efectuarea comenzii dumneavoastra pe pagina de web sau telefonic.

Crama din Minis Arad are cea mai variata colectie de vinuri incepand cu anii 1948 pana la anii curenti, avand in fiecare an mai multe sortimente / soiuri puse la pastrare. Pentru a primi o oferta pentru aceste vinuri va rugam sa ne comunicati pe e-mail sau telefonic anul / anii din care doriti sa fie vinul, noi urmand sa va trimitem oferta personalizata si termenul de livrare in cel mai scurt timp.