În curs de procesare...

Ambalaj cadou

la orice sticla de vin de colectie cumparata

 

Vizitati pagina

Promotii

pentru reducerile momentului

 

Informatii telefonice:
Luni - Duminica : 10.00 - 22.00
        0725.524.330
        0726.180.814

 email: office@casabacchus.ro

Despre livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

Cheltuielile de expeditie se calculeaza astfel:

 a) 15 lei inclusiv TVA, pentru primul kg;

 b) 1 leu inclusiv TVA, pentru fiecare kg suplimentar; (o sticla de vin are ~1.3 kg, 6 sticle ~8kg);

 c) costuri suplimentare de transport, 0,9 lei/km inclusiv TVA, daca se face livrarea intr-o localitate care nu se regaseste pe lista urmatoare: http://www.urgent-curier.ro/NationalSpread.aspx. Se taxeaza distanta dintre cea mai apropiata filiala a transportatorului si destinatie, intr-un singur sens.

 d) cost plata ramburs 6 lei inclusiv TVA;

Costurile de expeditie vor aparea separat de cele ale produselor achizitionate pe factura proforma.

Exemple calcul costuri expeditie:

Ex.1: Achizitie o sticla vin in valoare de 70 lei cu transport curier si plata ramburs. Cost produs 70 lei, cost transport 16 lei si cost ramburs 6 lei; Total 92 lei.

 Ex.2: Achizitie 6 sticle de vin cu pret de 35 lei / bucata cu transport curier si plata prin banca. Cost produse 210 lei, cost transport 15+8 = 23 lei (6 sticle de vin au o greutate aproximativa de 8 kg), cost plata 0; Total 233 lei.

Ex.3: Achizitie 12 sticle de vin (acelasi sortiment) cu pret de 25 ron / bucata cu transport curier si plata ramburs. Cost produse 300 lei la care se aplica reducerea promotionala de 5%, rezulta 285 lei, cost transport 18+15 = 33 lei, cost ramburs 12 lei; Total 330 lei.

      In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat pentru reprogramarea livrarii. SC Casa Bacchus SRL va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care va vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data nu veti fi gasit, comanda va fi anulata.

Daune la transport

Produsele primite vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la office@casabacchus.ro, societatea noastra va returna contravaloarea (daca plata a fost efectuata in avans) sau va retrimite coletul la cererea clientului.

SC Casa Bacchus SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, ne asumam dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu se poate aproviziona momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea noastra pentru respectiva comanda.

În cazul în care produsele comandate nu se pot livra sau sunt deteriorate pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor încasate deja de societatea Casa Bacchus Srl, dar nu si alte despagubiri.