În curs de procesare...

Ambalaj cadou

la orice sticla de vin de colectie cumparata

 

Vizitati pagina

Promotii

pentru reducerile momentului

 

Informatii telefonice:
Luni - Duminica : 10.00 - 22.00
        0725.524.330
        0726.180.814

 email: office@casabacchus.ro

Despre noi

Casa Bacchus Srl

Casa Bacchus este un magazin specializat in comercializarea vinurilor romanesti de calitate. Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai bogata gama de vinuri romanesti, la preturi corecte, care sa poata satisface gusturile tuturor consumatorilor.

Comercializam o gama larga de vinuri, selectionate de la podgorii si producatori din toata tara; pornind de la vinuri vrac ambalate bag-in-box pana la vinuri de top, premiate si vinuri de colectie.

Pe langa oferta de vinuri, in magazinul nostru mai puteti gasi accesorii pentru vin, pungi si cutii pentru cadouri, carti despre vinuri si gastronomie, precum si cateva sortimente de bauturi alcoolice traditionale tari  horinca, palinca, tuica, vinars) produse in Romania prin metode traditionale.

De asemenea oferim consiliere la cumpararea de vinuri pentru consum, evenimente sau cadouri. Pentru evenimente se pot face oferte speciale si putem oferi si alte produse fata de cele prezentate in acest site.

Prin gama larga de produse si preturile corecte practicate ne adresam tuturor iubitorilor de vin, mai mult sau mai putin pretentiosi.

Ne propunem sa devenim un punct de atractie pe harta magazinelor de vin bucurestene. Vrem ca orice client care ne trece pragul sa gaseasca in magazinul nostru un vin care sa-i placa.